Welkom

Welkom op de homepage van de familie Willen ! Op deze site vind je allerhande info over de familieleden (of da’s althans toch de bedoeling. Mocht je zelf info hebben die je op de site geplaatst wil zien, aarzel dan niet, en geef ons een seintje !

Je vindt hier alvast volgende informatie :

  • Altijd benieuwd geweest waar de verschillende Willen families in België wonen ? Neem dan eens een kijkje op de geografische verspreiding van de Willen families.

  • De stamboom van de familie uit Etikhove, Oudenaarde.

Jouw naam is ook Willen, en je bent geïnteresseerd om je homepage op deze site vermeld te zien ? Dat kan, mits de inhoud van je site niet commercieel van aard is. Neem contact op met ons voor al je vragen hieromtrent.


About

Welkom “in de bareel”. Bareel is het Frans voor ‘slagboom’. Het café stond vroeger aan de slagboom van een tolweg. Daar groeide het gezin van Gaston en Adriënne op. Nu openen we onder dezelfde naam opnieuw een gezellige ontmoetingsplaats zoals een café kan zijn, maar dan op internet. Tol heb je al betaald, want internet is niet gratis. Drank en sigaretten verkopen we niet. Hier is wel ruimte voor een ontmoeting met je familie!

Zet u bij!

Happy Birthday!