Nieuwsflash ecobouwers

Hallo iedereen, hier een berichtje van onze ecobouwers in de familie:

De meesten weten ondertussen wel al dat we onze woning grondig aan het verbouwen zijn. En we hebben ook al enkele info-momenten georganiseerd om dat alles eens uit de doeken te doen. Want jawel, we zijn bijzonder trots op onze bio-ecologische super-laagenergie woning!

Om dat nog eens aan anderen te vertellen, nemen we deel aan de open klimaathuizendagen van de Bond Beter Leefmilieu (6-7 en 13-14 november). Op de site www.ecobouwers.be kan je een hele reeks huizen vinden die deelnemen, met hun technische fiche erbij. Wij wensen jullie dan ook aan te moedigen om eens een kijkje te nemen en te boeken voor de woning van jullie keuze. Want de plaatsen voor elk bezoek zijn beperkt. Snel zijn is de boodschap! Bij deze nodigen we iedereen die dat wil ook uit om een bezoekje te brengen aan onze werf (code van onze woning is Zingem OV9750/01).

Dus misschien tot dan?

groetjes,

Stijn, Liesbeth en Hazel

(meer)


About

Welkom “in de bareel”. Bareel is het Frans voor ‘slagboom’. Het café stond vroeger aan de slagboom van een tolweg. Daar groeide het gezin van Gaston en Adriënne op. Nu openen we onder dezelfde naam opnieuw een gezellige ontmoetingsplaats zoals een café kan zijn, maar dan op internet. Tol heb je al betaald, want internet is niet gratis. Drank en sigaretten verkopen we niet. Hier is wel ruimte voor een ontmoeting met je familie!

Zet u bij!

Happy Birthday!